Mi várható idén?

Sokan kérdeztétek tőle, hogy mi várható idén. Erre a válaszom legtöbbször az, hogy nem tudom, hiszen nincs otthon egy varázsgömböm, mevel a jövőbe látok, de mégis tudok egy jó prognózist a mostani évre, amit remélem, hogy sok szeretettel és odafigyeléssel fogtok majd olvasni.

Az egyik fontos történés, hogy sokat látott ki hazánkban idén választások lesznek és erre vonatkozóan a jóslatom az, hogy folytatódhat a jelenleg regnáló kormány munkája. Ennek sokan örülni, míg mások bánkódni fognak, de ilyen a demokrácia. A többség dönteni fog és véleményem szerint úgy, hogy a többségnek továbbra is jó legyen.

Terveim szerint beindul videó csatornánk is, ahol sok hasznos tartalommal és még több jóslattal fogtok találkozni. Ezek nem személyre szabott jóslatok leszek, hanem olyanok, amit mindenkit érintenek.

Az időjárás tekintetében rövid és enyhe telet, de azonnal bekövetkező, tavasz nélküli nyarat jósolok, ami minden eddiginél melegebb és hosszabb lesz. Ez szintén egy olyan dolog lesz, aminek sokan fognak örülni, de természetesen lesznek itt is olyanok, akik inkább a hideget szeretik és nem fogják annyira szeretni a hőséget. Nincs is ezzel baj, hiszen mindannyian mások vagyunk és pont ettől az olyan izgalmas az élet.

Képzeljük el, hogy milyen lenne a világ, ha mindenki egyforma lenne és mind ugyan azt szeretnénk és ugyan azt gondolnánk. Hogy tudnánk megkülönböztetni egymást, ha mind ugyan úgy néznék ki. Hogyan ismernénk fel rokonainkat és szeretteinket. De mindegy is lenne, hiszen minden ember úgy nézne ki, mint pl. édesanyánk. Létezne egyáltalán olyan, hogy szeretet? Nagyon érdekes kérdés, amin nagyon keveset elmélkedünk, pedig fontos lenne, hiszen nehezen fogadjuk el a másságot, de vajon jó lenne, ha nem létezne másság? Nem hiszem!